Lite uppdatering

Hallå där!

Jag är sämst på att uppdatera, men vafan, palla att blogga när det är lov och när man hellre gör annat. Nu har det ju dessutom lovats fint väder hela veckan, så gissa om man kommer försöka befinna sig utomhus så mycket som möjligt? Imorgon ska vi tex åka och bada med Rockmormor och moffa. Fedenaiz! :)

Annars händer inte så mycket i min lilla värld faktiskt. Slappar mest och Hanna och jag funderar på att klippa oss. Jag behöver det. Faktiskt.

Nej, håll tummarna för att vädret fortsätter vara kanon i några veckor framöver och så hörs vi när jag har lust att blogga nästa gång. Kramar till er alla!

Ps. jag läser era bloggar men orkar inte kommentera, så ni vet ;)

Glad midsommar!

Jag har inte särskilt mycket blogglust här i Gbg, men jag ville mest önska er alla en glad midsommar! Vad ni än ska göra, fest med vänner, mysa med familjen eller inte fira överhuvudtaget - unna er god mat och njut!

Kramar till er alla! ♥

På bussen

Nu sitter jag på bussen, sitter ungar runt mig som äter bullar och jag dregglar mot dem och vill också smaka. Sitter inne på MSN och kollar bdb och Facebook lite då och då, vad ska jag göra i 3 h och 40 min? Jo, nörda mig såklart. Surfa runt på nätet och hoppas på att jag verkligen inte blir åksjuk, för då blir inte resan särskilt rolig.

Kl. 15:25 är jag framme i mitt älskade Gbg, och då bär det av hem till Hanna & Kalle. Gud så roligt vi kommer ha, party hela nätterna och allt annat vi brukar göra. Blir det tältning på midsommar??

Jag saknar min prins <3 Hoppas vi ses snart Jim!

Vi kör en chatt nu eller något. Kör på, ställ frågor, vad som helst. Underhåll mig!

4 månader


Tänk att jag och Jim har varit tillsammans i fyra månader nu. Det har varit fyra fantastiska månader, men även fyra sjukt jobbiga månader. Jim är bland det bästa som har hänt mig, och jag älskar honom mest i hela världen! Kärleken bara växer för varje dag som går.

Älskling, jag tackar för dessa 120 dagar tillsammans! Jag älskar dig! ♥


Städat och packat klart

Dagen har jag ägnat åt att sova länge, uggla framför datorn, lyssna på musik, varit ute med hunden, städat och packat. Jag åker ju upp till Göteborg imorgon. Det ska bli skönt att komma bort från den här hålan lite, träffa släkten och bara vara Patricia, utan att behöva tänka så mycket på varken skola, förhållanden, familjen eller något i den stilen.

Har alltid varit borta i 5-6 veckor tidigare på sommarlovet, i år blir det 4 veckor, varav en vecka spenderas i Osby. Tiden brukar alltid gå så himla fort när jag är i Gbg, men i år kommer den nog gå långsamt. Det kommer vara smärtsamt att vara borta så länge. Jag vet att jag kommer ha kul där uppe, men att vara borta från Jim så länge känns inte roligt alls.

Det ska ju vara bra att vara borta från varandra ibland, att längta kan stärka banden mellan ett par. Och det kan jag hålla med om, det gör det. Det är bra att sakna. Men en månad känns väldigt länge just nu. Men jag vet att både J och jag kommer klara det. Vi måste klara det!

Men det väntar iallafall en månads semester från i princip allt. Och det kan vara skönt. Det kommer bli skönt. Det ska bli skönt. Jag har lovat mig själv att det här ska bli den bästa sommaren i mitt liv, så då får inte längtan efter min älskade få förstöra det. Det finns ju faktiskt telefoner och datorer. Och Jim, det finns tåg som kan ta dig till Gbg... ;)

Vad ska ni göra under sommarlovet/semestern? Händer det något trevligt?

Film-tittande med älsklingen


Drog till Älvkullen en sväng tidigare ikväll, där träffade man Robin och Jimmy. Och Jim såklart, åkte ju dit med honom. När det stängde körde vi hem till mig, lite damp i epan sådär bara, och jag drack sådär 1 liter vatten och fick jätteont i magen, och kunde inte sluta skratta. Blev lite film-tittande hemma hos mig, massa mys! Vi kollade på "Hundtricket", för jäkla bra film.

Jag är pigg som sjutton, men ska nog strax stänga ner datorn för att försöka sova, vill inte sova bort hela morgondagen. Eller tja, denna dagen.. Hoppas ni har haft en fin kväll och att ni sover gott! Kram.

Promenad runt vaxsjön


Jag och baby tog en sväng till vaxsjön och promenerade runt där. 3,1 km honey, och du klarade det! Hahahaha! Där fick du, haha! Bara för att du är taskig mot mig... ;) Men iallafall, det var myspys. Fint väder har det varit idag också, lite molnigt emellanåt och blåst lite, men vad sjutton gör det? Har inte regnat iallafall, tack för det! :D

Vad jag gör ikväll vet jag inte. Antingen slappa eller träffa baby, vilket jag vill göra. Åker ju till Göteborg och är borta i en månad, så det gäller att passa på. Fyfan vad jag kommer sakna dig älskling <3 Lova att du kommer upp till Göteborg! LOVA!!!

Mums, mums


HAHAHAHAHA! Denna låten äger. Visst är den braaaa? ;)

Om jag var rik...

... skulle jag sätt till att skaffa mig de här grejerna:


Mobil från Sony Ericsson, jag skulle vilja ha den i svart


Systemkamera från Nikon. Vem vill inte kunna ta foton? Perfekt att ha till bloggen också...


Ja, säg mig vänner, varför är inte jag rik? Tänk om jag vann en miljon kronor... Drömma kan man ju alltid göra. Någon rik filur där ute som inte vet vad du ska göra av dina pengar? Snälla, köp mobilen och kameran till mig! Jag vill så gärna ha dem.


Fredagen och lördagen

Fredagen: jag och J åkte hem till Maja vid 18-tiden. Vi hade lite svårt att hitta dit, så vi körde förbi huset och kunde varken ringa eller sms:a Maja, för det fanns ingen täckning där hon bodde. Men vi körde tillbaka och chansade på att hon bodde i ett av husen och det visade sig vara rätt, tack och lov. När vi kom dit satt Gee, Simone och Maja uppe med varsinn dator och spelade olika spel och surfade på nätet. J stannade bara en liten stund innan han åkte hem (tråkmåns!). Vi tjejer käkade pizza och kollade på Eurotrip, en skitrolig film!

När vi hade sett klart den satte vi på Ace Ventura på projektorn och skrattade en hel del samtidigt som vi åt oss proppmätta på godis. Sen fick vi ett ryck och sminkade oss till fjortisar (lika kul varje gång) och dansade loss och fotade massor (Simone - skicka bilder till mig!).

Lördagen: nu hade det blivit ny dag, och vi satte på en skräckfilm. Kommer inte ihåg vad den hette, men bra var den. När vi hade sett klart på den tittade vi på Sex drive, en helt sjuk komedi. Haha, säger jag bara. Gee gick och lade sig redan vid 4 någongång, och Simone lade sig när Sex drive var slut. Maja och jag satt uppe till halv 6 på morgonen, vi spelade Sims 3 (måste köpa!). Jag somnade runt 6, och så vaknade vi vid 11. Åkte hem vid 16-tiden och somnade strax efter 18 på kvällen, och vaknade för en halvtimme sedan ungefär. Trött som sjutton efter fredagen och lördagen.

Bilder kommer när Simone skickat dem till mig.
Pussen.


Tack tjejer

Tack Maja, Simone och Gee för en fantastisk fredag samt lördag! Nu är jag så galet trött (knappt någon sömn alls) att jag inte riktigt vet vad jag babblar om. Jag antar att vi får höras imorgon istället, då ska jag nog vara lite piggare.

Hoppas ni har haft en fin helg hittills, puss!


Filmkväll med brudarna och baby

Ikväll ska jag och baby hem till Maja för en filmkväll. Det blir Maja, Simone, Gee, baby och jag som ska glo på film hela natten. Det ryktas även om en daimtårta. Mums! :) Det kommer bli kanon! Kul att träffa brudarna utanför skolan. Vi kommer ju inte träffas fler gånger i skolan, får passa på att träffas på fritiden nu, och absolut innan jag åker upp till Göteborg på tisdag!

Ni får ha en riktigt fin dag allesammans, tror inte jag kommer blogga mer idag. Håll tummarna för att jag och J hittar hem till Maja också. Jag minns inte vägen riktigt.. Men det ska nog gå bra.

Puss!

Avslutningsbilder











Jag kommer sakna er brudar otroligt mycket! Visst var det fina bilder? :)

Jag är lycklig, och jag är stolt!

ÅÅÅH VAD JAG ÄR LYCKLIG! Nu har jag gått ut grundskolan. Rickard i klassen höll ett fint tal precis innan vi gick, det var så fint. Man blev nästan lite tårögd. Tack 9A för dessa tre åren! Jag glömmer er aldrig! Vi kommer alltid vara 9A, och jag älskar er fast jag hatar er!

Och jag gick ut med bra betyg. Jag har höjt mig från 220 poäng (förra terminen) till 265! Ja, 265 poäng! Jag är så stolt över mig själv! Sen räknar man ju bort ett G-poäng, så det blir 255 när jag söker in. Tänk att jag klarade det!

Mina betyg:
Bild
- VG
Engelska - G
Hemkunskap - MVG
Idrott - G
Matematik - VG
Franska - MVG
Musik - VG
Biologi - VG (Lars, ring mig när det blir till att disikera hjärtan på biologin, jag bangar inte på att vara assistent!)
Fysik- G
Kemi - VG
Geografi - VG
Historia - MVG
Religion - MVG
Samhälle - MVG
Slöjd - VG
Svenska - VG
Teknik - VG

FYFAN VAD JAG ÄR GRYM! Jag är så stolt över mig själv. Jag och några andra tjejer i klassen skrek när vi sprang ut ur skolan och sprang till ICA/Netto och köpte glass. Fy sjutton vad jag kommer sakna er! Jag älskar er! Vi måste fortsätta hålla kontakten tanter! <3


Bilder från dagen kommer när töserna skickat till mig! PUSS!

Jag börjar bli nervös...

... Ja, det är sant. Det är skolavslutning idag (för sista gången på grundskolan - jag går ut nian!) och jag är så sjukt nervös inför slutbetyget. Tänk om det inte går så bra som jag trott? Tänk om jag har något IG? Tänk om jag inte har tillräckligt med många poäng så jag kommer in på den skola jag vill?! Panik!


Men jag ska se till att njuta av den här dagen ordentligt. Det är sista gången jag träffar många av klasskompisarna, och jag vill njuta av det. Trots att vi alla hatar varandra, så kommer jag sakna allihop så otroligt mycket. Och alla dåliga lärare kommer jag till och med sakna. Det är först nu jag inser att de faktiskt... är rätt bra ändå.

Vi hörs senare, då kanske ni får veta mina betyg också! Håll utkik, och så hörs vi senare. 10.40 ska jag möta upp tjejerna så vi tillsammans går till kyrkan! JAG GÅR UT NIAN OM NÅGRA TIMMAR!!!

Säsongsavslutning av Grey's Anatomy


Åh, så himla fint avsnitt! Särskilt nu här i slutet.. Jag fick värsta klumpen i magen och när jag hörde Merediths ord "I love you...." och det dära, så var jag bara tvungen att sms:a älsklingen och säga att jag älskar honom. För visst, det kan hända vem som helst, när som helst, att allt försvinner.

Till Jim, my love:
Jag vill inte leva utan dig, jag kan inte leva utan dig. Jag älskar dig över allt annat på denna jord. Du betyder enormt mycket för mig! När jag inte är med dig tänker jag alltid på dig, jag saknar dig varje sekund. Du finns alltid i mina tankar. Jag kommer alltid finnas här för dig, vad det än gäller, vilken tid på dygnet som helst. Du är det finaste, dyraste och bästa jag har. Jag älskar dig!

Berätta för den ni älskar att ni faktiskt älskar honom/henne (vem har sagt att det måste vara kärleken? Det kan vara en familjemedlem, en vän...), för imorgon kan det vara försent. Den man älskar påminner man ofta om att personen betyder något. Var rädd om era nära och kära, och njut av varje sekund tillsammans.

Och till alla mina underbara vänner, min fantastiska familj (ja, hela tjocka släkten): JAG ÄLSKAR ER!

Ny bloggdesign

Har ni sett min nya bloggdesign? Otroligt snygg! Jag är galet nöjd! Tack så jättejättemycket Felicia för det fina jobbet!

Vad tycker ni om designen? Visst är den supersnygg? :D

Går ut grundskolan imorgon!


Imorgon är det skolavslutning! Jag går ut nian imorgon! Jag är färdig med grundskolan. Helt klar, och vet ni hur underbart det känns? FUCKING AWESOME! Tänk att jag, trots familjeproblem, lyckats ta mig igenom grundskolan utan att problemen här hemma har påverkat skolan. Jag kommer gå ut med hyffsat bra betyg (hur bra får vi veta imorgon, spännande!) och jag är riktigt stolt över mig själv!

Nu väntar ett underbart sommarlov som jag ska njuta av till max, umgås med de som betyder mest, koppla av.. Göra precis det jag känner för! Sen väntar tre år på gymnasiet, och det ska bli så skönt att komma till en helt ny stad, ny skola och nya vänner! Börja om från noll. Åh vad jag längtar! Det kommer bli så bra.

Visst kommer jag sakna en del lärare, och framförallt klasskompisarna (även de jag anser är idioter kommer jag sakna!!!), men grejen är den, nu kan man själv välja vilka man vill fortsätta lägga ner energi på, även om det kanske inte kommer bli lika mycket som det är i nuläget. Jag kommer sakna er allihopa, och ni vet själva vilka ni är som jag kommer sakna mest! Vi måste lova varandra att vi inte ska tappa kontakten. Jag ska göra allt för att vi inte ska glida isär!

Jag tackar för tre fantastiska år tillsammans, vi är världens mest störda klass, och jag hatar er allihop (nästan) samtidigt som jag älskar er så mycket! Det är först nu, dagen innan, jag inser att ni faktiskt betyder något för mig. Ni har ju ändå varit 3 år av mitt liv. Ni är alla fantastiska människor på olika vis, och jag kommer troligen aldrig glömma någon av er, för ni är alla speciella och unika!

IMORGON GÅR JAG UT NIAN OCH JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD!! Aldrig mer ska jag vistas på Ringsjöskolan. Tack 9A för den här tiden, och tack alla lärare, dåliga som bra, jag glömmer er aldrig! JAG ÄR SÅ GLAAAD!

Grattis Tobias!


Idag tar favoritbloggaren Tobias studenten! Stort grattis till dig gamla gubbe! ;) Jag hoppas din dag blir så bra som den kan bli! Njut ordentligt! Grattis! ♥

Trevligt avslut på dagen


Jag & Baby kollade på Brainiac.

Har mest slappat hela dagen, tills baby kom hem från skolan, då stack jag hem till honom och joinade honom i tv-tittandet. Sen skulle han iväg och jobba en stund, så jag såg till att få i mig lite mat innan vi drog till Älvkullen. Jag blir alltid så glad av att vara med honom. Jim - du gör mig lycklig!

Imorgon ska jag stanna hemma från skolan precis som idag. Mamma blev inte så sur idag som jag trodde, men imorgon lär hon blir förbannad till max. Men äsch. I don't care.

Har ni haft en bra dag? :)

En lista till pojkvännerna

Det pojkvännerna bör veta:


-tjejer uppskattar telefonsamtal/sms.
-tjejer uppskattar inte när du är upptagen hela dagarna.
-tjejer blir glada när du lägger märke till att de har nya kläder.
-tjejer har humörsvängningar ibland, hon menar inte att bli sur på dig.
-när du uppfattar en tjej som stel emot dig, då har det hänt något.
-tjejer vill höra att de ser bra ut , även fast de kanske inte tycker det själva.
-skriker en tjej på dig har du gjort något som gjort henne väldigt ledsen/arg.
-när en tjej säger "jag älskar dig" vill hon höra : " jag älskar dig också" inte "desamma".
-tjejer kan reta upp sig på väldiga småsaker, men ta det inte för seriöst, men kolla vad som retat henne.
-skiter du i att höra av dig på ett par dagar, kommer hon garanterat att må dåligt.
-vänd aldrig bort huvudet från hennes pussar, det sårar henne.
-använd ord som vacker och fin om henne istället för sexig och het, hon tar det mer seriöst då.
-tycker du om henne påminner du henne om det ofta.
-påminn henne om att hon är vacker i dina ögon, även utan smink.
-tjejer uppskattar datum, glöm inte hennes födelsedag eller när ni blev tillsammans för hon vet helt säkert.


Det var bara en lista till er killar där ute, kan vara bra att veta om ni har flickvän eller det finns någon ni tycker om lite extra mycket. Vi tjejer älskar när vi får eran uppmärksamhet. Vi ska inte tigga om den, vi ska få den i överflöd. Ta hand om din flickvän som hon vore en prinsessa.

Finns det inte en sån här lista till oss flickvänner? Skicka den till mig om ni har någon, eller om ni gör en själva!


30 augusti bär det av


(Klickbara bilder från apollo.se)


Jag är med i något som heter Gårdsrådet på allaktivitetshuset Älvkullen här där jag bor, och vi är fem ungdomar som hjälper till vid discon, fixar fika till pensionärer m.m och för pengarna vi tjänar åker vi på en resa för. Förra året var vi på ön Kefalonia i Grekland, och i år ska vi till Karphatos i Grekland. Jag älskar Grekland!

Det är jag, baby, Emma, Henrik, Dennis och två ledare - Helen och Lisa som ska åka dit i en vecka. 30 augusti - 6 september. Förstår ni vad härligt?! Kommer bli helt fantastiskt! Jag vill åka dit nu. Visst ser det fantastiskt ut?

60 frågor och svar

En lista jag "snodde" från favoritbloggaren Tobias:

1. Hur gammal är du om fem år? 21
2. Vem var den sista du träffade? Mamma
3. Hur lång är du? 167 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Hundtricket
5. Vem ringde du senast? Nån jag busringde, Greta hette hon
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Jo jag ska skita i det. Men mamma kommer få damp, men men" - Till Jim
7. Vad är dagens planer? Har inga planer än sålänge
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Skicka sms (sms-nörd), hatar att prata i telefon
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Igårkväll
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna typ
12. När vaknade du idag? 08:38 (av ett sms)
13. Har du någon gång hittat en katt? Har väl sett katter på gatan och sådära
14. Vilken är din favoritplats? I babys famn och på något varmt ställe
15. Vilken plats föredrar du minst? Bland extremt fulla människor
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis i något varmt land
17. Vad skrämde dig som barn? Ulmekottar (något pappa lurade i mig, haha)
18. Vem fick dig att skratta senast? Jim
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? En t-shirt eller pyjamas
22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre
23. Hur många landskap har du bott i? Två
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Nej, har aldrig varit full
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor, ibland barfota
26. Är du social? Om jag är med någon som är social mot mig
27. Vilken är din favoritglass? Solero berry berry (mums!)
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Shoppa, bjudit de närmaste på en resa, ge till välgörenhet
29. Tycker du om kinamat? Nej, usch!
30. Tycker du om kaffe? NEJ, klöks av bara doften av det
31. Vad dricker du till frukost? Äter typ aldrig frukost, men vatten
32. Sover du på någon särskild sida? Nej det är olika
33. Kan du spela poker? Nej, har aldrig spelat. Men klädpoker är jag grym på!
34. Tycker du om att mysa? Jaa-aa
35. Är du en beroendemänniska? Beror på
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Ja, min kusin Nova
37. Vill du ha barn? Det är klart att jag vill, men det får vänta!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite franska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Det jag känner för
42. Äger du dyra smycken? Beror på vad som räknas som dyrt?
43. Har du någon gång testat narkotika? Nejnejnej! Kommer aldrig göra heller, vet hur illa det kan gå med sån skit
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Fil, banan och müsli
45. Vem är den roligaste människan du känner? Alexandra
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett litet vid knät, från när min hund rev mig, men det syns knappt
47. Vad har du för ringsignal? With or without you - U2
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Syrran har nog några tror jag, annars nej
49. Flirtar du mycket? Nej det gör jag inte
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma hos Alexandra
51. Kan du byta olja på bilen? Nej, det räcker att jag vet hur man tutar på en bil. Jag och fordon är ingen bra kombination
52. Har du fått fortkörningsböter? Nepp
53. Vilken var den senaste bok du läste? Ps. jag älskar dig, har dock inte läst ut den än. Läsa ska jag också göra i sommar!
54. Läser du dagstidningen? Bara nöjes-delen, om ens det
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, men mamma prenumererar på ToppHälsa
56. Dansar du i bilen? Det kan hända att jag gör
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P4 tror jag, haha
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Frågor som jag & Emma skulle ställa till de vi busringde till
59. När var du i kyrkan senast? Det minns jag inte, men ska dit på torsdag
60. Vilka personer utmanar du? Helena och Cassandra

Sommarlovsplaner


Sommarlovet är snart här - på torsdag har jag avslutning. Tänka sig att lilla jag faktiskt går ut högstadiet! Kan inte riktigt förstå det. Men skönt ska det bli! Men eftersom det inte blir någon skola för mig varken imorgon eller på onsdag kan man nästan säga att jag har sommarlov nu...

Jag har redan nu bestämt mig för att det här ska bli den bästa sommaren ever. Jag ska göra spontana grejer, njuta av livet ordentligt, umgås med de som får mig att må bra, de jag älskar, sola & bada massor, bli brun, äta massvis med jordgubbar.. You name it. Här är mina sommarlovsplaner hittills:

Åka till Göteborg nästa tisdag (16/6) och hälsa på Hanna & Kalle
♥ Fira midsommar hos Hanna & Kalle som är en tradition, äta gott som alltid och NJUTA!
♥ Hyra massor av filmer, och ännu en gång räkna hur många gånger DiCaprio säger "ha" i Blood Diamond
♥ TÄLTA! Mer behöver jag inte säga
♥ Se till att träffa så många som möjligt i släkten! Saknar dem allihop
♥ LISEBERG, gott folk! Och jag ska trotsa min höjdfobi och åka alla grejer jag aldrig någonsin skulle sätta mig i (jag kommer dö)
♥ Sjunga Sing-star fast att ingen kan sjunga falskare än mig, bara för att det är roligt
♥ U2 (!!!!!!!!!!!) 1 augusti. Baby, säg att du går på konserten med mig?! <3
♥ Åka till Osby en vecka tillsammans med Hanna, Kalle, Lasse, Annika, Rockmormor och morfar - ska ha det alldeles underbart & Kalle - vi ska basta VARJE dag och om det finns en sjö i närheten (som i Simlångsdalen typ) så ska vi lätt bada näck, bara för att!

Ja, det är väl mina sommarplaner hittills. Jag känner på mig att denna sommaren kommer bli underbar. Jag har bestämt mig för att den ska bli det. Baby, jag hoppas verkligen att du kommer upp till Gbg och hälsar på! Annars kommer jag dö, bokstavligt talat.

Och någonstans emellan allt jag har planerat ska jag andas, bara va, sova... Ja, ni fattar grejen. Vad har ni för sommarplaner?

Volleybollturnéring, kärlek och sånt

Aj min hals! Jag har skrikit konstant i närmare två timmar idag. Det var volleybollturnéring i skolan och vi var fyra tjejer från vår klass som hejade, resten skolkade eller satt bara och slappa. Kom igen 9A, kom igen! skrek vi nog tusen gånger under dessa två timmar. Och då menar jag skrek. Min hals är död. Men vad spelar det för roll? Jag tror faktiskt att vi vann...

Och det här med kärlek. Det är fan inte lätt. Inte är det alltid en dans på rosor. Idag var det nära att det tog slut för andra gången, och det här är sista chansen jag ger det här förhållandet. Jim, du vet att jag älskar dig obeskrivligt mycket, och jag vill verkligen att det funkar mellan oss två. Men för att det ska funka måste du visa att du älskar mig. Jag kanske är krävande, men är det för mycket begärt att vilja att du visar att jag betyder något för dig? Kärlek handlar om att ge och ta, och framför allt förlåta. Jag förlåter dig, det har varit mycket den här tiden. Nu vill jag att du ger mig all kärlek jag kan få. Jag behöver den. Jag behöver en famn jag kan gömma mig i, jag behöver någon som håller i mig hårt och älskar mig för den jag är. Jag behöver dig. Jag behöver din kärlek. Jag älskar dig!

Så, nu var det sagt, och jag ska göra min mamma så sjukt arg det bara går och skita i skolan både imorgon och på onsdag. Damn att jag inte kan vara hos dig... Men hallå, hon kan ju inte döda mig direkt? Och - jag tänker inte vara den enda personen som kommer till skolan i vår klass. Never in my life. Och aldrig att jag dansar streetdance. Nej, jag ska läsa bok och mysa istället. Kolla på U2-dvd:er och tänka på min älskade. So much better. Förlåt för långt inlägg.

Trevlig söndag

Det var en riktig mysig lördagskväll igår. Baby kom hit och vi tittade på Into the blue och På spaning med Bridget Jones. Det blev en del brottning också, haha! Och jag vann, såklart! Bara för att jag är bäst! :)


Idag vaknade jag upp 10 minuter innan min kompis Emma skulle komma hit. Så det blev att skynda sig att göra sig klar innan hon kom hit. Det har varit en trevlig dag, vi har busringt, skrattat, kollat på film och varit ute med min hund. Tack för en trevlig dag Emma! :)

Nu kollar jag på Gossip Girl. Vilket bra avsnitt det är idag! Vad har ni gjort idag? Haft en bra dag?

Myspys med baby

Jag och baby ska ha lite mys med film-tittande ikväll. Äntligen lite tid för oss själva! :) Vi har inte bestämt film än, jag vill att han ska välja, och han vill att jag väljer. Vilket problem, haha! Mig spelar ingen roll, sålänge jag är med honom. Jag älskar dig, Jim! ♥

Puss på er alla så hörs vi troligtvis imorgon!

Sveriges nationaldag


Du gamla du fria... Det är sveriges nationaldag idag. Jag har aldrig riktigt förstått varför man firar den här dagen, men iallafall - grattis Sverige, eller något.

Idag har jag inget bestämt. Ikväll är det en film på tv som jag vill se. Så jag ska nog krypa ner i sängen och se på den. Men som sagt, det är ju inte förrän ikväll. Jag hoppas även på lite sällskap! Men eftersom det inte är så varmt så blir det inte att man solar eller så heller. Ska nog titta på en U2-dvd jag fått låna av Mattias. Måste se klart dem innan han ska få tillbaka dem.

Vad händer hos er idag? Puss.

I'm a bad girl. Eller inte.

Jag gick hem! Fyfan, första gången jag verkligen skolkar. Under hela min skoltid hittills. Och det känns faktiskt bra, tro det eller ej. Det kan låta sjukt, men det känns... skönt. Men det är givetvis ingenting jag kommer börja med på heltid! Aldrig i livet.

När jag kom hem ringde Maja och sa att jag var tvungen att komma tillbaka till skolan, för vi skulle tydligen spela upp vår låt. Igen. Men när jag nästan var framme ringde hon och sa att det inte behövdes. Och vet ni? Jag får VG i musik. Wiho!

Nu ska jag vara en duktig flicka och städa mitt rum. Inte så stökigt egentligen, men.. det behövs. Känns det som. På återseende!

Glädjeskutt

Friday today! Wiiiie! Dessutom - det är sista fredagen på högstadiet. Aldrig mer kommer jag vistas på den skitskolan en fredag. Det här är sista dagen!! Helt underbaaaaart!

Idag ska jag och Julia se till att Per tittar på våra prov och faktiskt gör en rättvis bedömning till vårt Samhälle-betyg. Ett VG är inte rättvist! Sen på engelskan ska jag och Alexandra och vår lilla grupp (som bara består av idioter, tyvärr) se på Grey's Anatomy (kärlek kärlek kärlek!) och de sista timmarna vet jag inte om jag ska gå på. Onödiga lektioner, eftersom vi gör ingenting. Det blir bara att man dödar tid, och den tiden behöver jag bla till att städa mitt rum. Hur jag gör återstår att se.

Heja mig och Julia & ha en fin dag!
Pusspuss! <3

Beskriva mig i bilder

Jag försöker välja ut lite bilder till en kommande bloggdesign. Det är svårt. Otroligt svårt. Jag vill ha en design med många bilder, som på något sätt ska beskriva mig. Det är några bilder på mig och mina kompisar, lite minnen. Sen tänker jag mer: vem är jag? Vad är jag? Då tänker jag på U2, glass, Sebastian, min hund, kärlek...

Jag hittar nog något bra. Ni får se resultatet så fort söta lilla Felicia fixat en design till mig som hon ska göra när hon får tid. Du är min räddare, alltid! Tack.

Snoppigt

Jag. Är. Sur. Jag borde verkligen få ett MVG i samhällskunskap, för jag skrev MVG på alla proven vi hade med vår lärare Martin, plus på arbeten. Sen kommer Per, vi har honom en vecka, vi gör ett prov som är det fjolligaste jag någonsin sett, får ett VG+ (ett/två poäng från MVG) och han ger mig ett VG i slutbetyg? Hur fan går det ihop? SNOPP! Nu jävlar Julia, nu ska vi se till att det blir rättvist och att vi får våra MVG:n.

Jag är sur, jag har PMS och jag är godissugen. Trots detta är jag så himla glad! Livet leker.

Välkommen till min nya blogg!

Varmt välkommen till bloggen om mig & mitt liv, och troligtvis lite musik, film och annat smått och gott!

RSS 2.0